Puuhäkit ja puukehikot mittojen mukaan

Onko etsinnässä puuhäkki tuotteidesi varastointiin, kuljetukseen tai säilytykseen? Valmistamme niin puuhäkkejä, puukehikoita, sekä lavakehyksiä teollisuuden ja maatalouden tarpeisiin. Olemme tuottaneet puuhäkkejä myös esimerkiksi tapahtumatoimistoille pr-tarpeisiin.

Olemme puuhäkkien ja puukehikoiden pitkän linjan kokenut asiantuntija, sillä meillä on kokemusta yli 35 vuoden ajalta erilaisten puuratkaisujen tuotannosta. Toteutamme puuhäkit mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan. Kerro meille millaisen häkin tai kehikon tarvitset tuotteillesi ja me toimitamme siihen soveltuvan ja kestävän ratkaisun.

Toteutamme myös kaikentyyppisiä puupakkauksiakuljetusalustoja puusta sekä toimitamme vaatimustesi mukaiset puulavat. Kaikki tuotteemme ovat ISPM15 -sertifikaatin mukaisia, tehty lämpökäsitellystä ja kuorettomasta puusta. Näin ollen ne soveltuvat täydellisesti myös vientitarpeisiin.

Älä epäröi kysyä lisätietoja, jos mietinnässä on sinulle sopiva puuhäkki, puukehikko tai lavakehys. Me haluamme ja osaamme neuvoa puutuotteisiin liittyvissä asioissa.

Puuhäkit ja puulaatikot esim. porkkanoiden
varastointiin ja kuljetukseen

Puuhäkit

 

Juha Rinne
0400 534 169

 

Tomi Vainio
0400 430 361

 

Toimisto
(02) 856 466