Puupakkaukset ja puupaketit mittatilaustyönä

Valmistamme puupakkaukset ja puupaketit tuotteidesi varastointiin, kuljetukseen ja säilytykseen. Jokaisen yrityksen puupakkaustarpeet ovat erilaisia ja tuotteet eri kokoisia. Siksi toteutammekin pakkausratkaisuja räätälöidysti mittatilaustyönä - kerro meille minkälaista pakkausratkaisua tarvitset ja me teemme sen. Toki tarjoamme niin halutessasi myös standardiratkaisuja.

Toteutamme kaikenlaisia teollisuuspakkauksia; kuljetuspakkauksia, varastointilaatikoita, vaneripakkauksia ja -laatikoita sekä muita puusta tehtyjä pakkauksia. Meiltä saat myös ISPM15-standardin mukaisesti leimatut vientilaatikot.

Puupakkausten lisäksi valikoimaamme kuuluu niin puuhäkit ja -kehikot sekä puiset kuljetusalustat. Puusta tehdyt erikoistoteutukset taipuvat yksityiskohtaisiinkin vaatimuksiin.

Valttimme on pitkä kokemus pakkauspuutavarasta. Olemme toteuttaneet puupakkaukset lukuisille eri yrityksille niin teollisuuteen, maataloudelle kuin vientiyrityksille jo yli 35 vuoden ajan. Myös mainos- ja tapahtumatoimistot ovat saaneet puupakkauksia kauttamme erilaisiin PR-tapahtumiin. Katso toteutuksia eri toimialojen asiakkaillemme.

Älä epäröi kysyä lisätietoja, sillä me haluamme ja osaamme neuvoa pakkausasioissa ja niihin liittyvissä vaatimuksissa.

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Merivientipakkaukset esim. koko 600 x 400 x 400 cm

Puupakkaukset myös maantie- ja lentokuljetuksiin

 

Juha Rinne
0400 534 169

 

Tomi Vainio
0400 430 361

 

Toimisto
(02) 856 466