Vientipakkaukset mittatilaustyönä

Valmistamme pakkaukset ja rahtilaatikot puusta vientiä varten. Vientipakkaukset soveltuvat niin merivientipakkauksiksi kuin lentorahtiinkin. Pakkauksia voidaan hyödyntää kuljetuksen lisäksi myös varastointiin

Vientiin tuotettava tavara voi olla erikokoista ja mittaista. Siksi teemme pakkaukset vientiä varten tarpeidesi mukaan mittatilaustyönä - kerro meille minkälaista pakkauslaatikkoa tarvitset vientiin ja me teemme sen. Tuotteet voivat olla lavoja, puukehikkoja, laatikoita tai erikoispakkauksia. 

Maailmanlaajuiseen vientiin

Käyttämämme puu on lämpökäsiteltyä ja kuoretonta ja se täyttää kaikki ISPM15-standardin vaatimat asetukset. Standardin mukaan tehdyt puupakkaukset soveltuvat siis kaikkialle maailmaan suuntautuvaan vientiin. Takuuna standardin noudattamisesta tuotteista löytyy ISPM15-leimat.

Meillä on pitkä kokemus pakkauspuutavaran tuotannosta. Olemme toteuttaneet puupakkauksia lukuisille eri yrityksille vientiä varten jo yli 35 vuoden ajan. Osaamme neuvoa kaikissa tarpeissasi vientilaatikoihin liittyen.

Palvelemme koko Suomen alueella. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö, niin tehdään toiveidesi mukaiset vientipakkaukset yrityksellesi!

puinen vientilaatikko

Puinen vientilaatikko

 

Juha Rinne
0400 534 169

 

Tomi Vainio
0400 430 361

 

Toimisto
(02) 856 466