Puuhäkit ja puukehikot mittojen mukaan
 

Onko etsinnässä puuhäkki tuotteidesi varastointiin, kuljetukseen tai säilytykseen? Valmistamme niin puuhäkkejä, puukehikoita, sekä lavakehyksiä teollisuuden ja maatalouden tarpeisiin. Olemme tuottaneet puuhäkkejä myös esimerkiksi tapahtumatoimistoille pr-tarpeisiin.

 

Olemme puuhäkkien ja puukehikoiden pitkän linjan kokenut asiantuntija, sillä meillä on kokemusta yli 35 vuoden ajalta erilaisten puuratkaisujen tuotannosta. Toteutamme puuhäkit mittatilaustyönä tarpeidesi mukaan. Kerro meille millaisen häkin tai kehikon tarvitset tuotteillesi ja me toimitamme siihen soveltuvan ja kestävän ratkaisun.

 

Toteutamme myös kaikentyyppisiä puupakkauksia, kuljetusalustoja puusta sekä toimitamme vaatimustesi mukaiset puulavat. Kaikki tuotteemme ovat ISPM15 -sertifikaatin mukaisia, tehty lämpökäsitellystä ja kuorettomasta puusta. Näin ollen ne soveltuvat täydellisesti myös vientitarpeisiin.

 

Älä epäröi kysyä lisätietoja, jos mietinnässä on sinulle sopiva puuhäkki, puukehikko tai lavakehys. Me haluamme ja osaamme neuvoa puutuotteisiin liittyvissä asioissa.

Puuhäkit ja puulaatikot esim. porkkanoiden

varastointiin ja kuljetukseen

Puuhäkit